Bara för att

Åhh vad lycklig man kan bli över skrivning! Det tog ett år för skrivkrampen, men den är borta. När jag vaknade kunde jag bara sätta mig vid datorn och orden flödade ur fingrarna in på word dokumentet.


Göteborg - Gothenburg

En påse chips och restaurang besök tre dagar i rad är precis sånt som får mig att tappa självkontrollen, nästa vecka kommer jag behöva leva på knäckebröd hela veckan för att vänja mg med normalstora portioner igen. Annars har jag haft ett par riktigr trevliga dagar i Göteborg tillsammans med mamma, pappa, Carro och Ingemar. Under resans gång hann vi stanna på burger king i laxå och vänta på maten i åtminstone 45 minuter p.g.a att små sjuttonåringar (underbetalda förresten) blev sönderstressade av alla människor som behövde mat, samtidigt som restaurangen skriker efter moppen. Gå över gatan till et t cafe/frisör/affär/bowlingbana för att dricka kaffe, fastna för en mycket spännande pensionär bowling och imponeras över hur bra Petra Mede var som sommarpratare.  Efter en stressig resa på åtta timmar anlände vi till hisingen klockan fem på måndag eftermiddagen. Efter att vi inhandlat ingredienser till tacos åt vi och bara "chilla" tills vi gick och lade oss.


Efter ett svårt val om vart vi skulle åka på tisdagen slutade det med att vi tog oss till mollösund på Orust. Vi stannade vid hamnen, där vi åt mat på en restaurang där bröd inte ingick till den grekiska salladen. Åt sedan glass samtidigt som vi tittade på hur otaliga segelbåtar, motorbåtar tillochmed en ångbåt svischade förbi samtidigt som vi intog glass i stora lass och bara njöt av synen. Efter ännu en lång resa hem till hisingen och en runda på affären för att hitta bland annat smördeg återvände vi till lägenheten (efter viss förvirring) för att baka tårta och laga mat. Ett tag senare anlände även Ingemars förärldrar och vi åt mat och njöt av varandras sällsap innan de var tvungna att ta sig tillbaka till Vänersborg.


Även Onsdagen spenderade vi på havet, men den här gången höll vi oss i den södra skärgården. Vi fick åka båt bort till brännö där vi stannade för att äta mat vandra på ön och köpa en bok för fem kronoer innan vi tog båten tillbaka i land för att besöka ännu en retaurang för middagen. Oj, låter hemskt eller hur?

Idag fick jag spendera 9 timmar i bilen och i en förfärlig timme fick jag lyssna på på Lalehs sommarprat, inte min favorit säger jag.


Kolla vilken lång uppdatering jag fick till :D


rea på expert

Ja gissa vem som sitter och skriver vid en bärbar dator då! När den här familjen hör,läser eller känner ordet rea drar vi fort som vinden.

I don't know but I've been told, Screwing with jughead never gets old

Att stå framför spisen ensam i huset med makaroner som kokar och sås som skjuter ur kastrullen som små raketer och lämnar flera droppar av sås på spisen. Det här mina vänner är ett scenario som nästan får mig panikslagen, själkvklart kom mamma in igen och sa till mig att jag bara behövde stänga av värmen på såsen, tanken slog mig inte ens. Ibland blir jag skrämd av att tänka på mig själv när jag lämnat huset för en egen lägenhet och måste ringa mamma för att se till att jag gör såsen rätt!? Men jag måste säga att  trots en stökig spis och otroligt smutsig disk lyckades jag jätte bra!

Alla är så anti det här med regn och jag kan faktiskt inte förstå varför!

18/7-09

Har ni någonsin vaknat på morgonen med en låt fast i huvudet? Det här har hänt mig allt för ofta på sistone och imorse vaknade jag med The carpenters - Close to you i huvudet. När jag bara kan refrängen så upprepar jag bara orden "Why do birds Suddenly appear? Everytime you are near Just like me They long to be" i huvudet om och om igen tills jag inte vet om jag har något annat än The carpenters mellan öronen längre.  

Jag såg Harry Potter och Halvblodsprinsen igår, eeh, har jag och säga. Trots att jag luta mig bakåt och knappt kunde hålla mig för skratt när Paulina satt bredvid och asgarva åt Hermione som skriker till Harry "so did you and Ginny do it". Många skratt men ganska tråkigt, genom hela filmen satt jag och skrek inombords efter Richard, Kahlan och Zedd. Ta det inte fel jag gillar Harry Potter men det faktum att historien handlar om hormonstinta tonåringa gör mig inte så fascinerad längre. 

 Jag stötte på den här på Youtube för några dagar sen, och ärligt talat när jag såg predator fick jag minnen av media soffan. "You don't smell like mud" (mp-klassen fattar det underhållande i det hela.)Men sluta inte där!
 
 

Nightmares I tell you

Jag undrar om det var mitt undermedvetna som på ett läskigt sätt sa till mig att byta lakan i sängen när jag vaknar klockan 08:00 på morgonen av att jag drömde att min säng var full av småkryp. Huuu säger jag bara, ett par minuter senare hade jag dragit bort de gamla lakanen och börjat vädra bäddmadrassen och kutat ut för att hämta nya lakan.

Förövrigt verkar det som att hela familjen drabbats av underliga mardrömmar när mamma berättade att hon åkte till fjällen och kom tillbaka till en översvämmning (?) Fråga inte för jag har inte en aning om vad som hände mer än att isen exploderade!?
 
På tal om ingenting jag börjar bli ännu värre på det här med uppdatering, min statistik på läsare går verligen på en ostadig kurs. Det här ska jag erkänna gör mig en aning nervös. 

Dessutom tycker jag ni kan klicka på länken här bredvid och göra det här quizzet för jag anser det en aning underhållande.

Hoppas ni fick något ur ert läsande

Sandman bring me a dream

Efter flera månaders om och men har jag nu gjort en quizilla profil. Jag har redan hunnit göra en snurra flaskan (vilken fick fem stjärnor av någon användare, tack för det) en fråga och ett quiz för Sword of truth plus att jag satt idag och skrev en story. 

Sen kan jag lägga till att skrapa av färg från huset inte är min favorit sysselsättning.  

Borlänge

Imorse vaknade jag en snabbis av att telefonen ringde och jag hörde hur mamma svarade rösten i telefonen, nej hon sover fortfarande. Efter en viss förvirring över vem som ringt kunde jag somna om igen. Vi drog iväg till Borlänge klockan 13.00 för att besöka Rusta, kupolen och Willys. På Rusta lyckades vi än en gång fylla en hel vagn med lågpris varor, allt från kläder till tandborste.

Efter att jag lekt grillmästare i helgen och försökt lyfta ett glödhett spett från grillen (ajj!) sitter jag här med ett plåster som föreställer Mowgli och Baloo på ett brännskadat finger.

"Var glad och nöjd, för vet du vad en björntjänst gör ju ingen glad"

Jobbigt

Fattar fortfarande inte att jag för en vecka sedan stod på frihamnen och kollade på Dead by April när de gjorde sin svaga start på Metaltown.

Förlåt att jag tjatar, men jag vill tillbaka dit!

Morgonstund har guld i mun

Vilken smart litet ordspråk jag fick in i min rubrik idag. Jag vaknade än en gång klockan fyra på morgonen av att det var totalstopp i halsen, efter att jag harklat mig ett x antal ggr var jag så pigg att jag kunde kliva upp. När jag åt frukost sneglade jag på termometern och ansåg att 26 grader inomhus var för mycket och drog mig ut i byn, gjorde lite nytta för mig själv och gick en promenad.

                  

Kolla in min grymt snygga systerson
 

Jag ställer frågan. Kan min systerson vara halv australiensk om han ser så intensivt på sällskapsresan?



RSS 2.0