First month of a entire year

Jag uppskattar inte riktigt att ha 15 grader i vardagsrummet och har tänt vartenda litet värmeljus i hela huset och dragit på sig tonvis av fliströjor för att inte frysa. Men idag så lyste solen för fint för att sitta inomhus och frysa så jag gick ut och frös tillsammans med kameran istället:

    

Barfota i snön

Jag hade en lyckad 18 års dag. Ja tänka sig att sånt kan hända också.
Dagen började lite för tidigt klockan tio med att syrran ringde från Australien för att säga grattis, mamma som faktiskt fattar att det är svindyrt att ringa från Australien till Sverige lät mig knappt dra på morgorocken innan jag fick rusa till telefonen i köket. Efter ungefär två timmar av National Geografic HD och miljöförstöring anlände nästa syster med pojkvän och festen kunde börja. Nej jag tog i lite för mycket, vi fikade och åt tacos. Själv tycket jag det var lte för mycket när de skulle sjunga efter maten, men för att citera min kusin "Det är så lite att stå ut med" Han har nog rätt!

Jag fick oväntat många gratulationer och MÅSTe hålla mig på den mer aktiva sidan för atthålla koll på födelsedagarna framöver!

Paula out!

RSS 2.0