First day of something

Oj vilken första dag efter APU:n det blev. Den började med två timmar engelska och slutade med discodans på friskis.

Jag måste säga att jag blev mäkta förbannad när min lärare bestämde sig att ännu en gång ta tillbaka något. När man har en deadline ska den inte lämnas in i tid och de som klarade av att få in uppgiften i tid ska få en bedömning efter det och de som inte lämnar in sin uppgift förrän tre veckor efter deadline får bedömning efter det? Innan APU:n fick vi varningen att om uppgiften inte är inlämnad innan APU:n ska de som inte är klara få en helt ny uppgift att jobba med, men surprise surprise, de som inte gjort uppgiften har fortfarande samma uppgift och de har haft fyra extra veckor på sig att läsa på och även om de inte använt det gav det dem en chans vi andra inte fick.

Jag vet, buhu stackars lilla mig som inte får den lärare jag vill ha och inte får lära mig att jobba enligt det tempo jag kommer jobba med i framtiden. Jag spenderadeeftermiddagen att klaga för mamma och pappa sm blev en aning chockade över detta (troligtvis bara för att få mig att hålla klaffen.)

Men jag lyckades skölja bort all ilska med ett kul pass av discodans på friskis och två (snart tre) avsnitt av flash forward med snabbkaffe. Jag lyckades också trots att jag nästan hyperventilerade påvägen till passet när klockan var 18:58 och jag skulle bli sen göra någorlunda bra ifrån mig.

     

Jag hann också med att skryta om att bl.a dessa bilder ligger i Caminos bildbank på min APU redovisning. Vilket i sin tur betyder att de kanske blir använda i nästkommande nummer.

JAg var tvungen att avsluta med det innan jag återvänder in i världen där hela världens befolkning haft blackout i samma stund och kråkorna dör i somalia där en pojke hittat en stor skorsten!

RSS 2.0