Design

Att design skulle vara så svårt. Jag har suttit (?) hela morgonen/förmiddagen för att försöka få till designen. Jag kan ju bara säga att det gick inte som jag tänkt mig. Få in en header blev komplicerat när jag skippade vissa delar av informationen. Ändra färger var jag dock ganska duktig på, bara jag valde rätt bakgrund att ändra färg på. Hursomhelst fick jag till något och nu får det se ut som det gör. Det är kanske ingen riktig skönhet för ögat att vila på, men bättre än ingenting. 

"När en dörr stängs, öppnas en ny"


Dream, dream, dream

Första drömmen, inget märkvärdigt egentligen. Men ändå vaknade jag och ville inte lämna sängen, utan ligga kvar och fortsätta drömma. Jag vet inte om jag är enbart patetisk eller kanske rentutav galen också.

"Diet is die with a t"

Juldagen

Juldagen är alltid lika seg.
Jag borde egentligen hängt med pappa, Carro och Ingemar på skidorna, men jag vet att ta skidorna till asaklitt är inte vad jag är bäst på. Att äta middag är alltid lika underhållande, att höra mamma och pappa diskutera får mig ärligt talat att vilja stoppa en gaffel i ögat.   


"Det känns som att vi alla står i resting mode"

Första inlägget

Mitt första blogginlägg blir alltså på självaste Julafton 2008.

Dagen började med att klä granen och slutade med att jag skrattade så att tårarna nästan rann till Tomten är far åt alla barnen. Med enbart två timmar kvar av julafton kan jag säga att den blev ganska lyckad.

"Det är synd att man inte kan dricka sig full på alkoholfri glögg."

RSS 2.0