Tävling

Jag är med i Annies fototävling, temat är rofyllt och här är mitt bidrag.



Den här bilden blev ett självklart val för mig när jag omöjligtvis kan hitta något som är mer rofyllt än en ljummen sommarkväll i juni. När det enda som hörs är fågelkvitter är det lätt att luta sig tillbaka och slappna av.

Happy Face!

Idag är jag väldigt glad och uppåt eftersom jag beställt biljett till Metaltown i Göteborg!  Jag ska se bl.a Marilyn Manson och Disturbed Live, joho jaja här är det mycket bra band/artister med på festivalen men dessa är enbart två av dem. Nog för att biljetterna kostade 1340 kr (kanske är billigt har faktiskt inte en aning.) Men jag har råd eftersom jag inte använder pengar på grejer som inte är nödvändigt xD Ett plus är dessutom att jag värnade för de hemlösa och lade ner extra pengar på biljetten så de fick en liten andel.

Jag har också insett att jag måste börja springa för att lyckas med idrotten och sprang en sträcka i skogen idag, inget överdrivet men det kanske blir en bra utveckling av det hela. Jag kände mig ändå mer nöjd med mig själv när jag kom hem och gick in i duschen. 

Igår på tal om ingenting så såg jag på Esteternas musikal tillsammans med Maja. Inte de bästa två timmarna i mitt liv men det var en bättre underhållning än att inte göra något alls hemma.  Haha, de vet minnsan hur man ska få folk att sitta kvar när killarna klär upp sig i klänningar xD

Jag avslutar med  Marilyn Mansons egna text:

"Hold the S because I am an aint"


Pathetic

Vad löjlig jag kände mig när tåget körde förbi Västannor och min hals täpptes igen av en enorm klump när jag insåg att jag inte ville ta mig hela vägen till Borlänge. Som tur var blev Yvonne inte förbannad när jag missade stjärnkvällen, förhoppningsvis är hon gullig nog och låter mig slippa en extrauppgift. Jag skämde ut mig på framtidsmuseét när jag skulle bygga en robot som jag inte lyckades med samtidigt som en annan grupp var klar på typ 20 minuter. Två tummar upp för mig! Just nu sitter jag och är nästan gråtfärdig över att jag inte kan använda Youtube, men what the heck that's life!

"Way, way off the road"

Long time no read

Jag måste verkligen ta dagens inlägg för att bara avreagera mig mot alla de människor jag avskyr för annars har jag en känsla av att lärare och vänner kommer ta ett värre slag än vanligt imorgon.

Som vanligt finns det ju avskyvärda människor som inte vet när de ska sluta, människor som inte fattar vad de har och de där människorna som hamnar i kläm när de inte kan tala om sina riktiga problem "just because" andra människor känner att det är bättre att de får uppmärksamhet. Nu ska jag förstås inte stå här och klämma folk på tårna för att jag ser på saker olika än dem, men jag kan inte sluta irritera mig på att de ständigt måste klaga på att allt är så orättvist. Jag ska tala om vad som är orättvist: Det är orättvist att vissa människor får en dröm som de kan följa hela sitt liv medans andra får flera drömmar som alltid går i kras! Varje gång en dröm kommer är det alltid något/någon som står ivägen! Vill man bli atlet suger man på sport i allmänhet, vill man spela ett instrument kan man inte lära sig noter trots att man tjatat om dem i fyra år, eller inte kan ta en klar ton i flöjten. Man vill fotografera men i slutändan inser man att man inte är något. Alla andra lyckas fullkomligt med mina drömmar men jag står still och lyckas inte med någon av dem!  Ursäkta men jag har tröttnat på det och vill inte längre försöka att kämpa mig igenom en ny dröm och få den sönderkraschad p.g.a att jag ALDRIG kommer lyckas, eller någon tar den ifrån mig. Jag vill inte längre känna mig misslyckad, jag vill inte längre kämpa med det faktum att jag måste ta mig igenom varje dag på samma sätt, kämpa för att känna att jag är lika bra som någon annan. Detta blir svårt när vissa människor clearly uppskattas mer än jag p.g.a det faktum att jag inte kan lyckas med att socialisera mig när folk bara ger upp för jag jag är svår att umgås med.  Medans andra flyter förbi utan minsta kunskap om att de är orsaken till att jag är fast.

"Sick and Tired of beeing here"


Long time, no read!

Jag skickar en vädjan till alla tv-kanaler runt om i Sverige att sluta sända reklam för EMDs nya skiva. För när låtarna inte går ut genom det andra örat, vet jag att det kommer falla av!

"Easy peasy"

Godis

Men gud klan det bli bättre xD


Tisdag 7/4 09

När man väl är född i Dalarna är det bara en fråga om tid innan man hittar den större glädjen med att vara ute i skogen. För många kommer denna känsla i tidiga åldrar medan andra väntar 17 år för att verkligen inse hur otroligt härligt det är att spendera 3 nästan 4 timmar i skogen. Trots att min pappa, farbror m.fl har dragit ut mig i skogen flera gånger när jag var yngre har jag inte förrän nu insett hur härligt det är att ta sig ut i skogen och bara leta fram nya vägar att följa. Särskilt nu på våren när det doftar så härlig från skogen, leran och vattenpölarna är så stora och djupa att knappt gummistövlar kan hålla mina fötter torra. Att ta sig ut på kända vägar och följa dem till slutet när man inte längre vet var man är och bara följa den vägen tills man hittar något välbekant och kan med stolthet säga at jag har varit här förut. Man tappar totalt kontroll av tiden och måste ge efter för sin nyfikenhet när man hittar den där nya vägen och följa den till dess ände.  Under de där timmarna kan också tankarna flöda fritt genom huvudet och man kan antingen tänka sig bort eller minnas den där tiden när allt var mycket bättre.



Jag börjar fundera på att göra en egen kategori för min egna skrivnings skull. Hela huvudet är fullt av inspiration och jag måste få ut den någonstans. Så om jag nu någon gång bestämmer mig för att tala om för folk att jag har blogg så kan det ju inte skada att få lite kritiska kommentarer, eftersom jag har tröttnat på att få den där jobbiga blicken från lärare som säger att jag gjort ett riktigt bra jobb!

"En sju årings solthet när hans mamma går av en hållplats innan honom är obeskrivlig."

Måndag 6 april 09

Jag fick en härlig måndag som en omväxling. Montering av foton till utsällning efter påsk på fotot och jag grät nästan på engelskan när jag skrattade åt uttryck såsom: QK och "vad heter du? erstin, men kåt då?" xD Det tog ett tag innan Sara och Therese förstod vad heter du skämtet, men jag började skratta så fort jag hörde det.  Jag behövde inte heller åka buss hem när mamma skulle bli hämtad av pappa. 

Jag måste bara säga att eniro uppenbarligen inte är att lita på när deras karta kan ha positioner på fel plats.

"Observera att adressens position på kartan nedan kan vara felaktig." 
      Taget från eniro


RSS 2.0